Veel gestelde vragen

Hoe krijg ik het beste resultaat uit mijn zoekopdracht?

Vanaf de homepage kunt u direct uw zoekopdracht ingeven in de “quick search” balk in het midden van de pagina.

Indien dit te veel resultaten oplevert kunt u gebruik maken van de functie “uitgebreid zoeken” om uw zoekopdract te specificeren.
Quick Search en uitgebreid zoeken zijn ook uitstekend te combineren.

Heeft u iets geselecteerd in de uitgebreid zoeken balk, denk er dan aan om deze ingave te wissen voordat u een volgende zoekopdracht ingeeft.

Sommige afbeeldingen zijn voorzien van het kenmerk “EXCLUSIVE”, wat betekend dit?

Dit betreft voornamelijk afbeeldingen van soorten die exclusief worden geteeld en verkocht door één specifieke kweker of kwekersvereniging.
Omdat deze kwekers graag zien dat de afbeeldingen van hun soorten soort echt worden gebruikt vragen wij voorafgaand aan levering van deze afbeeldingen toestemming aan de betreffende kweker.

Ook kan het voorkomen dat wij voor het gebruik van een bepaalde afbeelding exclusiviteit hebben verleend voor het gebruik in een bepaald land. Ook in dit geval is de afbeelding voorzien van het predicaat “exclusive”.

Hanteren jullie naast het standaardtarief voor royalty vrij gebruik voor onbepaalde tijd ook tarieven voor eenmalig gebruik?

Ja, als u een van onze afbeeldingen eenmalig, of voor een beperkte duur wilt gebruiken kunt u hiervoor een tarief opvragen. Afhankelijk van de gewenste vorm van publicatie verstrekken wij u een tarief op maat. Ook voor gebruik in prijscourant of catalogi met beperkte oplage hanteren wij speciale tarieven.

Fotograferen jullie ook in opdracht volgens onze specifieke wensen?

Voor elke gewenste foto opdracht kunt u bij ons terecht. Wij luisteren goed naar de wensen van de klant en creëren precies het beeld dat u voor ogen heeft.
Wij verzorgen uw opdracht bij ons in de studio of op locatie.

Kunnen jullie ook drukwerk of promotiemateriaal voor ons verzorgen?

Ja, voor al uw wensen op het gebied van drukwerk, POS en promotiemateriaal kunt u bij ons terecht. Tegen voordelige tarieven en in elke gewenste oplage ontwerpen wij uw brochures, catalogi, banners en posters.